Fodbold nyheder

Zidane om sin kontrakt i Madrid:
Det betyder ikke noget

Af Victor Nyrup

Zinedine Zidane er ikke interesseret i at tale om sin kontrakt med Real Madrid, selvom den udløber efter næste sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Meget få spillere har haft tilnærmelsesvis samme succes som Zinedine Zidane havde i sin aktive karriere for blandt andre Juventus, Real Madrid og det franske landshold. Pokalskabet fra ”Zizous” dage som topspiller tæller flere af fodboldverdenens mest prestigefulde priser, herunder Champions League, VM, EM og en Ballon d´or for blot at nævne nogle få. Men franskmandens succes stoppede dog ikke, da han valgte at hænge støvlerne på hylden.

Zidane har haft to succesfulde perioder i spidsen for Real Madrid siden 2016, hvor franskmanden blev ansat efter fyringen af Rafael Benítez, og siden har den spanske hovedstadsklub vundet to La Liga-titler og tre Champions League-trofæer under Zidane. I sin tid som træner for ”Kongeklubben” har Zidane høstet både ros og trofæer, og efter indeværende sæson kan den tidligere midtbanespiller potentielt blive nødt til at udbygge sit trofæskab, da Real Madrid fortsat kan vinde både La Liga og Champions League.

Grundet Zidanes store succes kan det være svært at forstå, hvorfor Real Madrid ikke har forlænget franskmandens kontrakt, da den tidligere Real-profils nuværende aftale udløber efter næste sæson. Ifølge Zidane selv skal man dog ikke lægge for meget i længden på hans kontrakt, men i stedet fokusere på spillet inden for kridtstregerne.

- Du kan have fem år tilbage af din kontrakt og forlade klubben i morgen, eller du kan have et år men blive længere. Det betyder ikke noget. Jeg vil heller tale om fodbold, men nogen vil heller tale om andre ting (Zidanes kontrakt, red.). Jeg synes vi skal tale om fodbold, da jeg ved, at vi alle sammen nyder at tale om fodbold, siger Zidane ifølge BeIN Sports.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik