Fodbold nyheder

United overvejer Frankfurt-es

Af Stefan Lindahl

Manchester United har øjnene rettet mod Eintracht Frankfurts André Silva, som eventuel afløser for Edinson Cavani.

Article image
Ritzau-Scanpix

Eintracht Frankfurt-profilen André Silva er blevet en eftertragtet herre, efter han i indeværende sæson har bombet mål ind for Bundesliga-klubben. Ifølge Goal er især Manchester United lune på den portugisiske angriber.

Ifølge mediet kigger United sig omkring efter en mulig afløser for Edinson Cavani, som har kontraktudløb til sommer. Det bliver dog efter sigende ikke nemt at lokke Silva fra Frankfurt.

Den 25-årige portugiser har angiveligt ikke en frikøbsklausul i sin kontrakt, hvorfor tyskerne selv bestemmer, om de vil sælge og til hvilken pris. Derudover har Silva og Frankfurt papir på hinanden frem til sommeren 2023.

Silva kom til Frankfurt fra AC Milan i en handel, som sendte Ante Rebic den anden vej i sommeren 2019. Silva præsterede aldrig i Milan, men har fundet vej til målet i Bundesligaen. I 65 kampe for Frankfurt har Silva scoret 40 gange.

23 af de scoringer er kommet i indeværende sæson, hvilket gør ham til nummer to på topscorerlisten i Bundesligaen. Kun Bayern München-stjernen Robert Lewandowski har scoret flere gange.

Mere om André Silva

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik