Fodbold nyheder

Neymar:
Umuligt at sammenligne Mbappe og Messi

Af Magnus Kisbye

Efter gårsdagens Champions League-opgør mod Bayern München antydede Neymar, at Messi er bedre end Mbappe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et nederlag var ikke nok til at sende Paris Saint-Germain ud af Champions League, da den franske hovedstadsklub tirsdag aften ekspederede de regerende mestre ud af den verdens fineste klubturnering. Efter kampen blev stjernen Neymar bedt om at sammenligne Mbappe med Messi, og her antydede brasilianeren, at han stadig ser Messi som en bedre spiller end Mbappe.

- Det er umuligt at sammenligne dem. Der er tale om to meget forskellige måder at spille på. Messi er den bedste spiller jeg har set og Kylian er godt på vej til at blive en af de bedste, sagde Neymar, der efterfølgende slog fast, at det kræver ekstra opmærksomhed at være på hold med Mbappe:

- Da Kylian er meget hurtig, skal jeg være meget koncentreret og opmærksom hele tiden for at spille sammen med ham, men det er det samme som da jeg spillede med Messi, Iniesta og Suarez, lød det fra Brasilianeren.

Efterfølgende har flere catalanske medier tolket Neymars udtalelse som en ros til Messi og sine andre tidligere holdkammerater i FC Barcelona. Medierne mener, at det kan være et signal om, at den brasilianske stjerne håber på at kunne vende tilbage til den spanske storklub en dag.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik