Fodbold nyheder

Tre spanske giganter interesseret i Milan-kant

Af Nicolai Christensen

Sevilla, Atletico Madrid og Valencia er tre klubber, der de sidste mange år har ligget i samme lag, og kæmpet om at være Spaniens tredje bedste fodboldhold. Nu dyster de tre klubber om den samme spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan startede denne sæson fantastisk, og lå længe til skulle dyste med bysbørnene fra Inter om titlen. Det er dog ikke tilfældet mere, og nu handler det for Milan om at sikre top-4 i Serie A. De er sågar også i gang med at forberede sig frem imod næste sæson, og har angiveligt allerede planlagt at skulle sende en mand væk.

Ifølge det italienske medie Tuttosport så skulle den spanske kantspiller, Samu Castillejo, være på blokken i Sevilla, Atletico Madrid og Valencia. AC Milan skulle eftersigende være ude efter 75 mio. kr. for Castillejo, der i denne sæson har optrådt 39 gange for Rossoneri.

De tre spanske klubber har i mange år konkurreret, og lagt på samme niveau, men det har dog ændret sig lidt de senere år, hvor specielt Atletico Madrid og Sevilla er trukket fra Valencia, og det kunne også godt tænkes, at det ville blive tilfældet i kampen om Castillejo.

Samu Castillejo kom til AC Milan i 2018 fra Villareal, og har siden spillet 104 kampe for AC Milan. Den 26-årige kantspiller har dog aldrig rigtig slået igennem i klubben, og har kun leveret 10 mål og 12 assist i sin Milan-tid.

Mere om Samu Castillejo

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik