Fodbold nyheder

Medie:
Liverpool vil nuppe FC Barcelonas lyspunkt i denne sæson

Af Rasmus Padkjær

Daily Mirror melder denne søndag, at Liverpool er i kontakt med FC Barcelona-kometen Pedri med henblik på at hente stortalentet til Anfield.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter lørdagens El Clasico-nederlag til ærkerivalerne fra Real Madrid hænger Barcelonas mesterskabschancer i en tynd tråd, da de ikke længere selv kan afgøre ligaen. Et af catalanernes lyspunkter i en ellers svingende sæson, har været den kun 18-årige komet Pedri.

Men nu frygter Barcelona det værste, for ifølge Daily Mirror er Liverpool nemlig igang med at undersøge muligheden for, at signe det spanske stortalent. Det engelske medie skriver, at Liverpool har taget kontakt til den unge spanske landsholdspillers agenter for at tilkendegive sin interesse i at hente ham til Anfield.

Det har fået Barcelona til at reagere promte, da klubben nu er klar til at tilbyde Pedri en ny fireårig kontrakt, hvilket indebærer en massiv lønforhøjelse. Derudover melder mediet, at den spanske storklub vil indsætte en frikøbsklausul på omkring tre milliarder kroner i spillerens nye kontrakt for at holde bejlere væk.

Det 18-årige stortalent, som tidligere er blevet udråbt som “den nye Iniesta”, har spillet hele 39 kampe for FC Barcelona i denne sæson, hvor det er blevet til tre mål og tre assists. Derudover har Pedri fået landsholdsdebut i år, hvor han er startet inde i to ud af tre landsholdskampe, som har resulteret i en enkelt assist.

Mere om Pedro González López

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik