Fodbold nyheder

La Liga-klub vil hente seks spillere ind til sommer

Af Christian Bang Jensen

Den tidligere dansker-orienterede La Liga-klub Celta Vigo går ind i en interessant sommer, hvis man læser de spanske aviser. Seks spillere skal hentes ind for at Celta Vigo igen kan kæmpe med om de europæiske pladser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge den spanske avis Marca vil La Liga-klubben Celta Vigo, der har den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor i truppen, hente et halvt dusin spillere ind i det kommende transfervindue med henblik på at kæmpe med om de europæiske pladser.

De seks spillere skal forstærke ”Los Celestes” på målmandsposten, flere steder i forsvaret, på den centrale midtbane, samt i den forreste linje, hvor især den 33-årige Celta-legenden Iago Aspas igen i denne sæson har været uvurderlig, men også meget skadet.

Af konkrete navne spiller Marca ind med den 26-årige argentinske wing Franco Cervi, der i øjeblikket er på kontrakt i Benfica, men som ikke har fået meget spilletid i denne sæson. Derudover håber man i Celta Vigo på at kunne forlænge lejeaftalerne med den centrale forsvarsspiller Jeison Murillo, der er på kontakt i Sampdoria, og den spanske back Aaron Martin, der er ejet af Mainz fra Tyskland.

De sidste spillere bliver formentlig hentet ind på en fri transfer eller fra den argentinske eller brasilianske liga, hvor træner Eduardo Coudet har et stort kendskab.

Celta Vigo har siden semifinalenederlaget i Europa League til Manchester United i 2017 været at finde i den nederste halvdel af La Liga. I de seneste to sæsoner har man kun lige akkurat reddet sig i de sidste spillerunder, hvilket har ført en del uro og trænerfyringer med sig. Denne sæson startede også skidt, men efter ansættelsen af argentinske Eduardo Coudet er Celta Vigo kommet på fode igen, og med ni runder tilbage af La Liga-sæsonen har ”Los Celestes” så godt som reddet sig endnu en sæson i den bedste spanske række.

Mere om Vigo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik