Fodbold nyheder

Tidligere PL-træner tæt på Celtic:
Nordmand kan blive hans første handel

Af Christian Kern Hansen

Den tidligere Bournemouth-manager Eddie Howe skulle være meget tæt på at blive præsenteret i den skotske storklub Celtic, og Howe skulle allerede have udset sig sin første handel.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Premier League-manager Eddie Howe er fri på managermarkedet, og selvom manageren ikke er blevet præsenteret i den skotske storklub Celtic endnu, så går rygterne allerede på hvem hans første handel bliver i klubben. Ifølge The Scottish Sun håber Eddie Howe at kunne tage Everton-angriberen og den tidligere Bournemouth-angriber Joshua King med til det skotske,og der kan altså derfor inden længe være nyt angriberblod på vej til Celtic, der i denne sæson har skuffet fælt i ligaen ved allerede at have tabt mesterskabet til ærkerivalerne Glasgow Rangers med hele fem spillerunder tilbage.

Joshua King havde fornøjelsen af Eddie Howe som manager i hele fem år fra 2015 til 2020, og den 29-årige nordmand nåede i 184 kampe for den sydengelske klub at score 53 mål, samt assistere til 19 af slagsen.

Joshua King ankom til Merseyside-klubben Everton i januar-vinduet, men spilletiden har ikke været markant for den efterhånden erfarende nordmand, der blot har spillet otte kampe for Everton siden hans ankomst for cirka to måneder siden.Mere om Joshua King

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik