Fodbold nyheder

Disse fire forsvarsspillere er i Uniteds søgelys

Af Christian Kern Hansen

Manchester United skulle eftersigende have ønsket, at det slet ikke var nødvendigt at hente en midtstopper til sommer, men det kan vise sig at blive nødvendigt alligevel.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge Eurosport er fire forsvarsspillere et tema i Manchester United forud for sommerens transfervindue. Det drejer sig ifølge mediet om Villareal-stopperen Pau Torres, Sevilla-stopperen Jules Koundé. Derudover skriver Eurosport også, at man kigger på Raphael Varane´s situation i Real Madrid med henblik på om han eventuelt skulle blive mulig at hente. Den sidste midterforsvarer som udgør et tema i Manchester-klubben er Liverpool-emnet Ibrahima Konaté, der til daglig slår sine folder i Bundesliga-topklubben RB Leipzig.

Liverpool skulle ifølge Eurosport være meget opsatte på at lande en aftale med den 21-årige franske midterforsvarer, og Merseyside-klubben skulle allerede være tæt på at indlede drøftelser med RB Leipzig for at holde andre andre klubber væk fra franskmanden. Ifølge kilder ifølge Eurosport er det ikke bare Manchester United som udgør en udfordring for Liverpool i forhold til købet af Konaté. Også London-klubben Chelsea skulle efter eftersigende være en mulig bejler til den lovende midterforsvarer, men hverken Chelsea eller Manchester United skulle ifølge kilder ifølge Eurosport have taget de første skridt i jagten på at lande en aftale med den 21-årige franskmand.


Eurosport skriver, at Manchester United ellers helst ønskede, at det ikke blev nødvendigt at skulle handle ind til den position, da man hellere vil fokusere på at handle ind til andre positioner. Mediet skriver blandt andet, at en afsked med den ivorianske midtstopper Eric Bailly vil betyde, at den engelske gigant bliver nødt til at gå på markedet efter en ny midtstopper, og mulighederne er altså mange for den engelske gigant, der kan føle sig nødsaget til at finde tegnebogen frem.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik