Fodbold nyheder

Ung Arsenal-englænder kunne meget vel ende hos London-rival

Af Nicolai Christensen

Ainsley Maitland-Niles har gjort det godt under sit ophold hos West Bromwich, og det har gjort Crystal Palace interesserede i den unge Arsenal-mand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det blev ikke til meget spilletid for Ainsley Maitland-Niles i første halvdel af sæsonen for Arsenal, og derfor blev den unge englænder i januar udlejet til West Bromwich for resten af indeværende sæson, og her har Maitland-Niles gjort det godt. Han har faktisk gjort det så godt, at Crystal Palace ifølge Daily Mail skulle være meget interesserede i at få lavet en permanent aftale med altmuligmanden, der indenfor det sidste år har været landsholdsaktuel to gange.

I West Bromwich har den 23-årige englænder fået en masse spilletid på den centrale midtbane, som han flere gange har fortalt, skulle være sin foretrukne position på banen. Det kunne dog godt tænkes, at Crystal Palace så ham som en løsning på deres højreback, som har været svagt besat siden Aaron Wan-Bissaka tog til Manchester United.

Prisen for Maitland-Niles skulle eftersigende ligge på omkring 175 mio. kr., men samme medie har også meldt, at et bud på et par millioner lavere muligvis også ville blive accepteret af Arsenal, der ikke skulle se den store fremtid i Maitland-Niles.

Mere om Ainsley Maitland-Niles

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik