Fodbold nyheder

Efter rundtur i Europas storklubber:
Haaland har valgt sin kommende klub

Af Magnus Kisbye

Erling Braut Haaland har angiveligt bestemt sig for sin kommende arbejdsgiver.

Article image
Ritzau-Scanpix

I den seneste uge har Erling Braut Haalands agent, Mino Raiola, og nordmandens far, Alf Inge Haaland, været på rundtur på alle de største fodboldadresser i Europa for at forhøre sig om en eventuel fremtid i klubberne for den norske stjernespiller. Blandt andet blev parret spottet i El Prat-lufthavnen i Barcelona.

Det er dog angiveligt ikke den catalanske storklub, der kommer til at løbe med den 20-årige spydspids. Den Madrid-baserede avis AS melder, at Real Madrid er sat øverst på Erling Haalands egen ønskeliste. Mediet skriver således, at klubben har fået en besked fra spillerens far.

Dog kan det blive kompliceret for ’Los Blancos’ at hente Dortmund-stjernen. Samme medie melder, at den tyske klub umiddelbart ikke har interesse i at sælge nordmanden allerede til sommer.

Desuden er Real Madrid angiveligt ikke interesserede i at indgå en budkrig med klubber som FC Barcelona, Manchester City og Liverpool, der ligeledes er på jagt efter Haalands underskrift. Det skyldes, at en stor del af budgettet er lagt til side for PSG-stjernen Kylian Mbappe, som eftersigende er øverst på den spanske hovedstadsklubs ønskeliste.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik