Fodbold nyheder

Roy Keane er ikke den rette mand

Af Henrik Varbøl Andersen

Irland-legendes managerdage er talte, og han kommer ikke til at stå i spidsen for den skotske storklub, hvis det står til fodbold-ekspert.

Article image
Ritzau-Scanpix

Simon Jordan fodbold-ekspert på magasinet TalkSport mener, at det vil være en alt for stor risiko, hvis Celtic beslutter sig for at ansætte den irske-legende Roy Keane som manager. Det vil ikke være, hvad Celtic har brug for lige nu:

- Jeg syntes, det vil være en kæmpe risiko, at tage den Roy Keane vi kender nu. Den Roy Keane der er nu, mener jeg er færdig som manager. Jeg tror ikke, at der er plads til Roy, og den måde han ser tingene på, hans attitude og dispositioner. Han er tv-ekspert nu, og det er han god til, fortalte Jordan til TalkSport.

Manager-sædet i Celtic blev ledigt, da Neil Lennon trak sig tilbage i februar, hvor klubben var langt efter rivalerne fra Rangers, som i weekenden kunne lade sig krone som nye skotske mestre. Simon Jordan mener, at klubben har brug for en seriøs genopbygning, og det kan United-legenden Keane ikke gøre:

- Jeg bestrider ikke, at Roy Keane er en seriøs person, men jeg tror ikke, han har evnerne til at give Celtic, hvad de virkelig har brug for.

Det kom tidligere frem, at Roy Keane var interesseret i Celtic-jobbet. Midtbanemanden sluttede sin egen glorværdige karriere af i netop den skotske storklub tilbage i sæsonen 2005-06 med ti kampe på midtbanen.

Mere om Celtic

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik