Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Rasmus Padkjær

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, vil skille sig af med 28-årige Jesse Lingard, 32-årige Juan Mata, 21-årige Diogo Dalot og 29-årige Phil Jones for at tilføje lige knap 700 millioner kroner til transferbudgettet til sommer. (Metro)


Den amerikanske kantspiller Christian Pulisic, som tidligere har været sat i forbindelse med Manchester United og Liverpool, vil kæmpe for sin plads i Chelsea. (Express)

Wolves modtager omkring 100 millioner kroner fra Liverpool til sommer som en del af aftalen, der fik den 24-årige portugisiske angriber Diogo Jota til at slutte sig til Merseyside-klubben i september. (Telegraph)

Manchester City har henvendt sig til Sporting Lissabon omkring deres forsvarsspiller Nuno Mendes, da de ser ud til at komme foran Real Madrid i forsøget på at underskrive en kontrakt med den 18-årige portugiser. (Mail)

Arsenal er interesseret i Eintracht Frankfurts 21-årige franske forsvarsspiller, Evan N’Dicka, og har også bedt om at blive informeret omkring Brightons 24-årige maliske midtbanespiller, Yves Bissoumas, situation. (Express)

Chelsea forlanger mindst 150 millioner kroner for deres 26-årige italienske forsvarsspiller, Emerson Palmieri, som Inter og Napoli angiveligt skulle være interesseret i. (Football Italia)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik