Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Rasmus Padkjær

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

36-årige Cristiano Ronaldo repræsenterer Juventus’ fremtid ifølge Serie A-holdets direktør, Fabio Paratici. (ESPN)

FC Barcelona er tæt på at lande en aftale med Manchester City-angriberen Sergio Agüero, men den 32-åriges skifte på fri transfer afhænger af, om den spanske storklub kan overbevise landsmanden og angrebskollegaen Lionel Messi til at blive i klubben. (AS)

Dortmunds sportsdirektør fortæller, at klubben prioriterer at opnå en Champions League-plads gennem Bundesligaen, da de forsøger at holde det norske stjerneskud Erling Haaland så længe som muligt. (Goal)

Den 23-årige Inter-angriber, Lautaro Martinez, er overbevist om at underskrive en ny kontrakt med klubben, på trods af hvad argentineren beskrev som “lidt økonomisk vanskeligt” i den italienske storklub. (Goal)

Danske Christian Eriksen blev kraftigt rygtet væk fra Inter i januar, men den 29-årige playmaker fortæller nu, at han er glad i Serie A-klubben. (Football Italia)

FC Barcelona-teenageren Ilaix Moribas far fortalte, at han aflyste sin søns fly til Manchester, da den 18-årige spanier var tæt på at skifte til Manchester City i 2019. (Sport)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik