Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Paris SG
Barcelona
K. Mbappé (31)
L. Messi (37), X L. Messi (45)
Victor Nyrup

Pochettino: Vi vil kæmpe til døden

Mauricio Pochettino er sikker på, at PSG kan forbedre sidste sæsons andenplads i Champions League.
I sidste sæson var Paris Saint-Germain en kamp fra at nå klubbens erklærede mål om at vinde Champions League, og den franske hovedstadsklub er opsat på at gøre forsøget igen i indeværende sæson. Det understreger klubbens træner Mauricio Pochettino, og ifølge den tidligere Tottenham-manager, er pariserne villige til kæmpe hårdt for succes i den fineste europæiske turnering.

- Det er en klar ambition for klubben at vinde (Champions League, red.). Der er mange hold, som gerne vil vinde turneringen, så det bliver ikke nemt. Vi er bevidste om vores opgave, og vi vil kæmpe til døden for at opnå det, siger Pochettino ifølge BeIN Sports.

PSG´s første skridt på vejen mod en potentiel forbedring af sidste sæsons andenplads er returopgøret mod FC Barcelona, som de forsvarende franske mestre senest slog med 4-1 i Catalonien. Det opgør kan måske virke som en formalitet, efter resultatet i holdenes første møde, men som mange fodboldelskere sent vil glemme, så lykkedes FC Barcelona med et lignede comeback, da de to hold sidst mødtes i Champions League i 2017.

Dengang hed PSG´s træner ikke Mauricio Pochettino men Unai Emery, og selvom det efterhånden er fire år siden, at FC Barcelona leverede Champions League-historiens måske flotteste comeback, så har det alligevel flydt meget i medierne inden returkampen. Pochettino mener ikke, at hans hold tænker tilbage på opgøret fra fire år siden, og den argentinske træner vil heller ikke selv tildele fortiden for meget betydning optil kampen.

- At fokusere på fortiden begrænser ens muligheder i fremtiden. Vi kommer med ny energi, og vi mener, at vi har potentiale til at spille med om Champions League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER