Fodbold nyheder

Liverpool-stjerne kræver mere end Mané og Robertsen tilsammen i løn

Af Rasmus Padkjær

Georginio Wijnaldum har kontraktudløb til sommer, og hvis han skal forlænge, forlanger han, at blive en af de bedst betalte Liverpool-spillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool er endnu ikke nået til enighed med Georginio Wijnaldum om en kontraktforlængelse, som på nuværende tidspunkt har kontraktudløb om fire måneder. Tiden er derfor ved at løbe ud for Merseyside-klubben, men noget tyder på, at det er hollænderens lønkrav, der har fået Liverpool til at tøve. Ifølge Calciomercato kræver Wijnaldum nemlig en løn på lige knap halvanden million kroner om ugen.

Det svimlende beløb vil gøre ham til den femtebedste betalte Liverpool-spiller efter Thiago Alcantara, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Virgil van Dijk, hvis man skal tro Spotrac. Det vil samtidig betyde at den 30-årige hollænder vil komme til at tjene mere end Sadio Mané og Andy Robertsen tilsammen. Mané tjener lige knap 690.000 kroner om ugen, mens Robertsen tjener omtrent 430.000 kroner om ugen, hvilket også kan diskuteres, hvorvidt det er for lidt i forhold til de to spilleres værdi for holdet.

Med kontraktudløb til sommer har der floreret flere rygter om interesserede klubber, hvor blandt andet FC Barcelona har vist interesse i Wijnaldum. Senest har rygterne dog gået på, at den 30-årige hollænder allerede har givet Inter et håndtryk på et skifte til sommer, som vi tidligere har skrevet om på Indkast.dk. Georginio Wijnaldum har spillet 224 kampe for Liverpool, hvor det er blevet til 21 mål og 13 assist.

Mere om Georginio Wijnaldum

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik