Danmark: Superligaen
FT
0 - 1
(0 - 1)
AGF
FC Nordsjælland
B. Sanneh (6)
U. Jenssen (13)
Oscar A. Olesen

David Nielsen om kommentator: Det er fucking vildt

Frustrationerne gik højt i gårsdagens hæsblæsende kamp mellem AGF og FC Nordsjælland, hvor hjemmeholdet spillede med ti mand fra det sjette minut.
Sidste rundes 3-3-kamp mod FC København sluttede særdeles skuffende for AGF, mens gårsdagens kamp mod FC Nordsjælland startede forfærdeligt. Det var Bubacarr Sannehs direkte røde kort, der blev kampens – og især halvlegens helt store omdrejningspunkt, da han modtog et rødt kort efter blot seks minutters spilletid. Hjemmeholdets træner var alt andet end tilfreds med sin spillers udvisning, og nåede endda også selv at modtage et gult kort på sidelinjen, inden pausefløjtet havde lydt. Bagud 0-1 i pausen spurgte TV3 Sport den karismatiske træner ind til, hvordan han oplevede første halvleg fra trænerbænken.

- Vi skal bare ud at kæmpe, men det er jo endnu vildere, at vi får en mand smidt ud for at cleare en bold på kanten af feltet, udtaler AGF-træner David Nielsen ifølge Tipsbladet, og skyder efterfølgende med skarpt efter kampens kommentatorer.

- Det, der er det vildeste af det hele, er, at jeres kommentatorer åbenbart formår at give dommeren ret i, at det er et rødt kort. Det er fucking vildt, slutter David Nielsen med en hentydning rettet mod TV3 Sports Daniel Ortved, der havde selskab af Kenneth Emil Petersen i løbet af kampen.

AGF endte med at tabe opgøret, og tabte dermed vigtige skridt til både FC Midtjylland, Brøndby IF og FC København i Superligaens topstrid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER