Fodbold nyheder

AGF-direktør efter drama:
FCK er gode til at få dommerne på deres side

Af Jonathan Kjær Troelsen

Et straffespark, dømt efter kampens slutfløjt, betød, at FCK reddede et uafgjort resultat søndag i Parken.

Article image
Polfoto

FC København fik på dramatisk vis tildelt et straffespark, efter at kampen var fløjtet af i topkampen mod AGF. AGF-anfører Patrick Mortensen har efterfølgende været ude at sige, at straffesparket var korrekt, og ifølge direktør i AGF, Jacob Nielsen, er sådanne straffespark forventelige, når man er gæster i Parken.

- Det er jo, hvad man kan forvente herinde, nu har vi snart prøvet det flere gange, siger Jacob Nielsen til Canal 9 efter kampen.

- VAR eller ej, så er det hele tiden en tippen på vægten af favorisering - tilskuere eller ej. De er bare gode til at manipulere med dommerne og få lagt et tryk på. Jeg kan ikke se, hvorfor der er lagt seks minutter til, hvor vi så spiller syv, lyder det.

- Der må vi bare sige, at FCK er gode til at få dommerne på deres side, det er pisse irriterende. Det her, er jeg jo ikke den første, som står og siger. Det er der flere, som har gjort tidligere, og det må vi lære at tackle bedre, siger Nielsen.

Med det uafgjorte resultat ligger AGF fortsat på tredjepladsen med 33 point. FC København ligger to point bag aarhusianerne på fjerdepladsen.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik