Fodbold nyheder

Liverpool-omklædningsrummet glæder sig over Jota-retur

Af Daniel Fisker

Liverpool-angriberen Diogo Jota har gjort comeback – i første omgang på træningsbanen – hvilket giver anledning til glæde i den hårdtprøvede Liverpool-trup.

Article image
Ritzau-Scanpix

Diogo Jota har været ukampdygtig, siden han pådrog sig en knæskade mod FC Midtjylland i december måned. I denne uge var Liverpool-angriberen, som stod noteret for ni mål i 17 kampe, da han blev skadet, tilbage på klubbens træningsanlæg, hvilket har givet Liverpool-mandskabet et smil på læben.

- I en uge, som selvfølgelig er svær af flere årsager, bragte det et smil frem på alles læber at se Diogo tilbage på banen, udtaler Andy Robertson ifølge Liverpool Echo.

- Han var flyvende, indtil han blev skadet. Han slog virkelig igennem, da han kom hertil. Han fik en flyvende start med mål og assists.

- Det er fantastisk at have ham tilbage. Han har selvfølgelig været ude i lang tid, men han ser rigtig god ud på træningsbanen – han ser skarp ud. Jeg er sikker på, at han kommer til at opveje den tid, han har været væk.

Liverpools skadesproblemer stopper dog ikke ved Diogo Jotas tilbagevenden. Især forsvaret er hårdt ramt af skader. Virgil van Dijk og Joe Gomez er ude resten af sæsonen, mens vikarerne i midterforsvaret Joel Matip og Jordan Henderson også er ukampdygtige.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik