Fodbold nyheder

Liverpool øjner Bundesliga-profil

Af Daniel Jensen

Georginio Wijnaldum forlader efter alt at dømme Liverpool til sommer, men afløseren kan allerede være fundet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jürgen Klopp har i mange år set Georginio Wijnaldum som en vigtig del af sit Liverpool-mandskab, men til sommer er det formentlig slut, når den hollandske midtbanemotor efter alt at dømme forlader Anfield. Liverpool skulle dog allerede have udset sig erstatningen. Det skriver den tyske journalist Christian Falk, som også var en af de første, der berettede, at Thiago ville tage til Merseyside - hvilket han fik ret i.

Ifølge Falk har Klopp set sig varm på tyske Florian Neuhaus der til dagligt spiller for Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga. Dortmund skulle have trukket sig, fordi klubben har ansat Gladbachs nuværende træner, Marco Rose, som træner fra næste sæson, og han ønsker ikke at trække spillere med sig videre. Udover det, så har Bayern München netop brugt en masse penge på Dayot Upamecano og ønsker ikke at bruge flere lige med det samme. Dermed er Liverpool i øjeblikket i førersædet.

Den 23-årige midtbanespiller skulle også været meget interesseret i et skifte til England og Liverpool. I denne sæson har Neuhaus spillet alle kampe for Gladbach - dog med undtagelse af en enkelt hvor han sad ude med karantæne. Alt i alt har tyskeren spillet 102 kampe for Gladbach, scoret 14 mål og lavet 18 oplæg.

Mere om Florian Neuhaus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik