Fodbold nyheder

Arsenal-legende til Arteta:
Drop din nye signing fra startelleveren

Af Anders Bjørn

Den tidligere Arsenal-spiller Martin Keown har opfordret klubbens manager til at droppe klubbens nye norske lejesvend Martin Ødegaard.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Martin Keown, der fra 1993 til 2004 huserede i Arsenals centrale forsvar, har skrevet i sin klumme i Daily Mail, at Arsenals manager Mikel Arteta bør overveje at droppe Martin Ødegaard fra sin startellever. Søndag tabte Arsenal 0-1 til Manchester City, hvor de startede med Aubameyang, Saka, Ødegaard og Nicolas Pepe på de forreste positioner. Det blev til en begrænset chancehøst for The Gunners, som aldrig for alvor kom tæt på. Sæsonen er ved at nå et kritisk punkt og efter mandagskampen i PL kan Arsenal ende med at på 11. pladsen med 13 runder tilbage. Det er derfor ifølge Martin Keown virkelig vigtigt, at Arsenal får vendt formen og får sat en række sejre sammen så hurtigt som muligt. Han skriver endvidere følgende i sin klumme:

- De bliver nødt til at vinde igen for at kunne konkurrere med om de europæiske pladser i Premier League, men samtidig spille med i dette års Europa League, hvor de pt. mangler en returkamp mod Benfica. Den frontkvartet som sluttede kampen mod City, er den bedste mulige kombination Arsenal har til rådighed. Jeg vil gerne se Aubameyang til venstre, Lacazette som central angriber, Saka på højreflanken og Smith Rowe bagved som 10’er.

Ødegaard har nu spillet fem kampe for Arsenal uden at score eller assistere. Han tager ifølge Keown ikke de store chancer, og der sker for lidt med ham på banen. Emile Smith Rowe har brudt igennem i Arsenal fordi han forsøger at få ting til at ske, og det er i Martin Keowns øjne det vigtigste for Arsenal netop nu.

Mere om Martin Ødegaard

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik