Fodbold nyheder

Bale åben for Real - Han elsker stadig Madrid

Af Magnus Kisbye

Gareth Bales agent har forsøgt at feje al tvivl væk om waliserens forhold til den spanske kongeklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gareth Bale er halvvejs igennem sin sæson-lange lejekontrakt i Tottenham, og selvom London-klubbens manager, Jose Mourinho, ikke har været gavmild med spilletid til waliseren, så er det alligevel blevet til flere minutter, end han fik i Real Madrid i perioden op til udlejningen. Dét til trods, så er 31-årige Bale stadig åben for en tilbagevenden til den spanske hovedstadsklub:

- Han elsker stadig Madrid. Han har ikke problemer med klubben, og det er en vidunderlig klub. Det ville ikke være et problem (for ham at vende tilbage, red.). De skal bare beslutte, om de har brug for ham - om han kan spille for Madrid og så videre. Du bliver nødt til at spørge Hr. Zidane, om han vil have ham - det tror jeg ikke, siger Gareth Bales agent, Jonathan Barnett, til Goal.

Indtil videre er det blevet til 801 minutter fordelt på 16 kampe for Gareth Bale i denne sæson i Tottenham. Fire gange har waliseren desuden fundet vej til mål. I skrivende stund ligger klubben fra Nordlondon på Premier Leagues niendeplads med 36 point – seks point efter den Champions League-givende 4.-plads, som Chelsea indtager. De har dog spillet en kamp mere end Tottenham.

Mere om Gareth Bale

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik