Fodbold nyheder

Top 5: Afrikas største fodboldtalenter

Af Mathias Guldberg

Mediet African Vibes har givet deres bud på de mest lovende afrikanske fodboldtalenter under 26 år at holde øje med i 2021. Her er top fem.

Article image
Ritzau-Scanpix

5. Jeremie Boga

Venstrewingen Jeremie Boga fra Elfensbenkysten spiller for øjeblikket for italienske Sassuolo og er kendt for sin vision, adræthed og gode pasninger. I sine 16 optrædener har han indtil videre scoret 3 mål og lavet 2 assists. En spændende spiller at følge fremover.


4. André Onana

Camerounske André Onana spiller i øjeblikket for Ajax hvor han i indeværende sæson indtil videre har haft 20 optrædener som målmand for Amsterdam-klubben. Han imponerede for Ajax i 2019-sæsonen i Champions League, hvor han var med til at føre holdet frem til semifinalen. Store klubber i de fleste europæiske ligaer holder efter sigende øje med stortalentet.

3. Adama Traoré

Den spanske wing med maliske rødder er kendt for sin fysik, hurtighed, adræthed og gode driblinger. Siden 2018 har han tørnet ud for Wolverhampton Wanderers, dog med blandet succes i indeværende sæson, hvor han ikke har scoret endnu. Han har dog kvaliteterne til at forblive en profil mange år endnu.


2. Victor Osimhen

22-årige nigerianske Victor Osimhen spiller til daglig for Napoli som angriber, hvor han blev hentet til fra Lille i 2020 som den dyreste afrikanske spiller nogensinde for 592 millioner kroner, der potentielt kan stige til 677 millioner kroner. Han er som angriber kendt for sine gode afslutninger, ro og adræthed, hvilket han gav prøver på med sine 18 scoringer for Lille i 2019-2020-sæsonen.

1. Achraf Hakimi

Den 22-årige spanskfødte marokkaner er en alsidig spiller, der både kan bruges som wingback eller ren wing. I øjeblikket spiller den hurtige Hakimi med det gode blik for spillet for Inter Milan, hvor han blev hentet til i 2020 efter at have imponeret hos Dortmund.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik