Torsten Brix

Skadeshelvede for Hazard

Bliver det nogensinde bedre for den lille belgier i store Real Madrid? Indkast.dk har kigget i skadeshistorikken – og det ser skidt ud…
I denne sæson har Eden Hazard siddet ude i 17 ud af 30 kampe, og nu er den vævre tekniker på ny blevet sat tilbage af en skade under træning. Den belgiske troldmand har ikke været i stand til på noget tidspunkt at finde sin Chelsea-form i Spanien. Han scorede blot et enkelt mål i sin første sæson for Real Madrid, hvor holdet dog alligevel endte med at vinde det spanske mesterskab for første gang i tre år. I indeværende sæson har Hazard bidraget med tre mål i 13 kampe. Eden Hazard har trods alt startet i fire af Real Madrids seneste seks kampe, hvor han dog ikke har fået fuld tid i nogen af dem netop for ikke at forcere endnu en skade. Nu skete uheldet så under hovedstadsklubbens træning ifølge Marca.


Sådan skrev Indkast.dk forleden, efter det var kommet frem, at Eden Hazard var blevet skadet – igen, men hvilke skader har han haft og hvor mange kampe har det påvirket. Indkast.dk har forsøgt at skabe et overblik over en meget skadesplaget krop på den dyrt indkøbte Real Madrid-spiller.


Højre ankel
27/11-19: Ude i 8 dage
5/12-19: Ude i 67 dage
29/6-20: Ude i 10 dage
1/9-20: Ude i 27 dage

Højre læg
23/2-20: Ude i 76 dage

Højre lår
28/11-20: Ude i 30 dage

Venstre lår
16/8-19: Ude i 25 dage
3/2-21: Forventes ude i 3-4 uger

Corona-virus
7/11-20: Ude i 13 dage


Den seneste skade til Hazard er en muskelskade, så han er næppe klar før til marts, og dermed går han glip har Champions League-ottendedelsfinalerne samt er næppe i topform til stormødet imod Atletico Madrid den 7. marts. Det er alt fra eneste gang, at ”Kongeklubben” har måtte undvære det dyrtindkøbte offensive kort.

I de 607 dage, som han har været i den spanske hovedstad, har han været skadet de 256, og taget den nuværende situation i betragtning kommer Hazard tæt på at have været skadet halvdelen af tiden i Real Madrid. Udover de mange skader, som Hazard åbenbart får – mange steder på kroppen – så har han også det problem, at hans krop ikke heler særlig godt.

Den store spanske sportsavis hævder, at Real Madrids endda aldrende Marcelo har meget lettere ved at komme sig over sine muskelskader, hvilket er underligt, eftersom han er ældre end Hazard. Denne skadeshistorik er skidt for Hazard, men endnu værre bliver det naturligvis set i lyset af, at han er den dyrest indkøbte Real Madrid-spiller nogensinde…


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER