England: Premier League
FT
9 - 0
(4 - 0)
Manchester U
Southampton
A. Wan-Bissaka (18), M. Rashford (25), E. Cavani (39), A. Martial (69), S. McTominay (71), B. Fernandes (88), A. Martial (90), D. James (90)
A. Jankewitz (2), J. Bednarek (34), J. Bednarek (87)
Magnus Kisbye

Rødt kort fra historisk kamp omstødt

Southamptons Jan Bednarek fik rødt kort i 0-9-nederlaget mod Manchester United. Nu er dommen blevet annulleret.
Det var en skidt dag på kontoret for Southamptons Jan Bednarek, da han tirsdag aften formåede både at lave selvmål og senere blive udvist i det historiske 0-9-nederlag til Manchester United. Det røde kort er dog nu blevet omstødt af FA.

I første omgang fik den polske midtstopper det røde kort for at nedlægge Anthony Martial i feltet. Det engelske fodboldforbund har dog i dag vurderet, at hændelsen ikke var hård nok til at blive takseret til et rødt kort. Dermed slipper den 24-årige Southampton-spiller for at skulle afsone sin karantæne i de kommende kampe.

Samme aften modtog Arsenal-spilleren David Luiz ligeledes et rødt kort i udekampen mod Wolves. Efter kampen var dommen meget omdiskuteret, og flere inklusiv Arsenals manager, Mikel Arteta, mente, at brasilianeren slet ikke skulle være blevet straffet. Den udvisning står dog i skrivende stund stadig ved magt

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER