Fodbold nyheder

Aubameyang kæmper med personlige problemer

Af Troels Drasbech

Angriberen er ude på ubestemt tid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal-manager - Mikel Arteta - er usikker på, hvornår Pierre-Emerick Aubameyang vil vende tilbage til kamptruppen - den gabonesiske målmager kæmper efter sigende med et personligt problem. Det beretter Sky Sports.

Angriberen blev med kun få timer til kampstart udskrevet af kamptruppen, der i går tabte 1-0 til Southampton i den engelske FA Cup. Klubben fra Nordlondon er dermed ude af turneringen, som de i sidste sæson vandt.

Det helt store spørgsmål er nu, hvornår Aubameyang vender tilbage igen. The Gunners skal igen krydse klinger med Southampton på tirsdag i Premier League, i en yderst vigtig kamp for London-klubben i deres jagt på de europæisk-givende pladser i tabellen. Mikel Arteta er selv i tvivl om, hvornår den målfarlige angriber vender tilbage:

- Jeg ved det ikke. Han har behov for at konfrontere sit problem - vi vil se, hvordan det udvikler sig. Vi er her, vi skal støtte ham og han behøver at tage den tid, det tager - det er en prioritet på nuværende tidspunkt, udtalte Arteta ifølge Sky Sports.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik