Fodbold nyheder

Topmålmand med billig frikøbsklausul

Af Anders Bjørn

Peter Gulacsi fra RB Leipzig har gennem flere sæsoner vist sig som en sikker sidste skanse, og nu kan han erhverves billigt ifølge keeperens agent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sidste sæson spillede Red Bull-klubben sig i Champions Leagues semfinaler, og her var Peter Gulacsi en vigtig brik for RB Leipzig. Nu berettes det igennem keeperens agent, at skulle en klub stå og mangle en pålidelig mand mellem stængerne, så er frikøbsklausulen i Gulascis kontrakt bestemt til at betale. Beløbet nævner agenten Hasan Cetinkaya ikke overfor Bild, men han understreger, at prisen bestemt er overkommelig.

RB Leipzig er ved at skabe sig et rygte for at have spillere i klubben, som kan købes fri for mindre, end hvad de normalt ville blive solgt for i det nuværende marked. En af de mest ombejlede spillere i fodboldverdenen er RB Leipzigs unge forsvarstalent Dayot Upamecano, og han kan til sommer købes for en sum lige under 300. mio kr.

Peter Gulacsi har flere år som førstemålmand for både RB Leipzig og det ungarske landshold på cv’et, og med sine 30 år og en målmands levealder in mente, kan han potentielt være et kup for en klub, som står i keeperproblemer.

Mere om Péter Gulácsi

Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik