Fodbold nyheder

Arteta vil undgå ny Özil-situation

Af Victor Nyrup

Mikel Arteta er ikke begejstret for måden, hvorpå Arsenal har håndteret Mesut Özils situation.

Article image
Ritzau-Scanpix

Forholdet mellem Arsenal og Mesut Özil har ikke just været optimalt for nogle af parterne i de sidste par år, og måden hvorpå den tidligere Real Madrid-spiller nu forlader Nordlondon begejstre heller ikke klubbens manager Mikel Arteta. Arsenal står til at skulle betale store dele af det beløb, som Özil ville tjene i løbet af de sidste seks måneder af sin kontrakt, selvom den offensive midtbanespiller skifter til tyrkiske Fenerbache.

Efter Arsenal har udbetalt resten af Özils kontrakt, vil den tidligere verdensmester være den bedst tjenende spiller i klubbens historie, eftersom tyskeren har haft en yderst lukrativ kontrakt, siden han skiftede fra Real Madrid i 2013. Tidligere i transfervinduet forlod forsvarsspilleren Sokratis Papastathopoulos også Arsenal på lignende vis, og Mikel Arteta håber at undgå lignende situationer i fremtiden.

- Man vil ikke stå i sådan en situation igen (at betale resten af solgte spilleres kontrakt, red.) det er helt sikker. Det er skadeligt for både spillere og klubben, men man ser det ske mere og mere i alle klubber. Man bliver nødt til at kommunikere åbent for at undgå det. Hvis det sker, så skal man tage en beslutning og ikke forsænke en situation som ikke holder på sigt, siger Arteta om udbetalingen af Özils resterende kontrakt ifølge Sky Sport.

Mere om Mesut Özil

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik