Fodbold nyheder

Real Madrid-stjerne vil væk

Af Magnus Kisbye

Forsvarsklippe er angiveligt på vej ud af klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid-træner Zinedine Zidane har nok at spekulere over for tiden. Ikke nok med, at resultaterne ikke har været prangende, så kan klubben ikke blive enige med Sergio Ramos om en kontraktforlængelse. Og nu vil spanierens forsvarsmakker, Raphael Varane, angiveligt også væk fra hovedstadsklubben.

Ifølge det spanske medie Sport mener den 27-årige franske stjernespiller, at tiden i Real Madrid er et overstået kapitel. Han kan ifølge Tipsbladet allerede skifte adresse til sommer, da han kun har halvandet år tilbage af sin kontrakt. Den spanske storklub kan derfor være pressede til at sælge franskmanden hurtigst muligt, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at få penge for ham.

Raphael Varane har været i Real Madrid siden 2011, hvor han blev hentet i RC Lens som blot 17-årig. Siden hen er det blevet til 343 kampe for ’Los Blancos’ samt et hav af titler – inklusiv fire Champions League-trofæer. Det vil blive en udfordring at erstatte stjernespilleren. Bayern Münchens David Alaba skulle angiveligt være en mulig arvtager.

Mere om Raphaël Varane

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik