Fodbold nyheder

Bundesliga-angriber:
Droppede Milan på grund af Zlatan

Af Asbjørn Steffensen

Luka Jovic havde muligheden for at tilslutte sig AC Milan, men lod være på grund af en helt bestemt spiller.

Article image

Luka Jovis har haft en alt andet end imponerende tid i Real Madrid, siden han blev købt af klubben i 2019 for hele 469 millioner kroner fra Eintracht Frankfurt. Hans tid hos Los Blancos har kun kastet sølle to mål af sig på halvanden sæson og Real Madrid valgte at leje ham ud resten af sæsonen til hans gamle klub Frankfurt.

Men Jovic kunne faktisk have endt et helt andet sted end hans gamle arnested. Ifølge det tyske medie Bild havde den serbiske angriber muligheden for at lande en lejeaftale resten af sæsonen med Serie A's førerhold, AC Milan. Jovic valgte dog Frankfurt frem for Milan, og det var der en helt bestemt grund til; Zlatan Ibrahimovic.

Svenskeren har trods hans høje alder imponeret gevaldigt siden han kom tilbage til Milan sidste vinter og har blandt andet scoret 24 mål i 33 kampe i alle turneringer. Jovic var efter sigende bange for at ende bag Ibrahimovic i køen og dermed ikke få nok spilletid i den italienske klub, hvilket var det han søgte.

Jovic imponerede dog allerede i hans første comeback-kamp for Frankfurt, hvor den 23-årige serber scorede to mål på bare 28 minutter som indskifter i klubbens hjemmebane-sejr over Schalke 04.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik