Fodbold nyheder

Guardiola om lejesvenden der er tredjevalg:
Han er som vores anfører

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det er store ord, som Pep Guardiola siger om tredjemålmanden i Manchester City.

Article image
Ritzau-Scanpix

Målmandshierarkiet i Manchester City er ret klart. Ederson er førstevalg, mens Zack Steffen er andetvalg. Tredjemålmanden er 35-årige Scott Carson, der er i klubben på en lejeaftale. Han er ejet af Derby County, men han har været lejesvend hos Guardiola siden sommeren 2019. Carson har endnu sin Manchester City-debut til gode, men alligevel er han en vigtig spiller i klubben.

- En keeper der er vigtig for os, er Scott Carson. Bag al spotlight er han som vores anfører. Han bliver ikke lagt mærke til af aviserne, og han bliver ikke lagt mærke til på banen, fordi han er tredjevalg. Men i omklædningsrummet er han som en anfører for os. Han er så vigtig for os, og forhåbentlig kan han blive hos os i de kommende år, siger Manchester City-manager Pep Guardiola ifølge Sky Sports.

Carsons lejekontrakt udløber til sommer, men der bliver arbejdet på, at han kan blive i klubben på permanent basis. Manchester City er i øjeblikket i kontakt med Derby County, og de håber på, at Championship-klubben vil rive Carsons kontrakt i stykker. Det vil betyde, at Manchester City kan lave kontraktforhandlinger direkte med Carsons lejr og uden at skulle betale overgangssum.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik