Fodbold nyheder

Video:
Insigne med Maradona-tryllerier

Af Mathias Guldberg

Napoli-kaptajn Lorenzo Insigne levede med fantastiske driblinger op til Maradonas arv i gårsdagens storsejr over Fiorentina.

Article image
Ritzau-Scanpix

Napoli vandt i går aftes med 6-0 over Fiorentina hjemme på Stadio Diego Armando Maradona. På trods af en kollektivt overbevisende indsats fra det stolte syditalienske hold, var det alligevel Lorenzo Insigne, der med to scoringer og en assist gjorde sig særligt bemærket med fodbold i for nyligt afdøde Maradonas ånd.

I det 37. minut skete der nemlig noget magisk på banen. Ikke på grund af en professionel tryllekunstner, men fordi napolitanskfødte Lorenzo Insigne besluttede sig for det. På Napolis egen banehalvdel opsnapper Insigne bolden fra en modstander, accelerer og dribler forbi to rundtossede Florentina-spillere. Med bolden for fødderne fortsætter han, indtil han er lidt udenfor straffesparksfeltet, hvor han med to hurtige vendinger sætter to forsvarsspillere af igen. Efter et hurtigt kig op for at finde sin medspiller, afleverer han bolden forbi tre forsvarsspillere, så den med den rette fart havner i fødderne på Hirving Lozano, der kan skøjte det flade indlæg videre i mål.

En sand genialitet fra den lille italiener, hvis Maradona-lignende aktion siden blev bemærket af Premier Sports kommentatoren Tony Dorigo:

- Tag et billede af Maradona, fordi disse bevægelser, vendinger og evner er bestemt nogle, der får tankerne hen på den store mand.

Mere om Lorenzo Insigne

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik