H. Kane (25)
I. Cavaleiro (74)
Magnus Kisbye

Kane-mål var ikke nok for Tottenham

To flotte hovedstødsmål afgjorde kampen i Londonbraget mellem Tottenham og Fulham.
Tottenham havde på papiret en oplagt mulighed for at spille sig tættere på topholdene, da de hjemme tog imod ligaens 18.-plads, Fulham. Tottenham lå inden kampen på 6.-pladsen med 29 point – syv point op til Manchester United på førstepladsen.

Tottenham levede da også op til favoritværdigheden allerede fra kampens indledning, da de satte sig tungt på kampen. Hjemmeholdet spillede sig til flere store chancer men formåede i første omgang ikke at formøble dem til scoringer. Fulham kom med enkelte kontrastød i den anden ende men fik ligeledes heller ikke puttet bolden i netmaskerne.

I det 25. minut fik Tottenham dog hul på bylden, da Sergio Reguilon modtog bolden i venstre side, hvorefter han med et præcist indlæg fandt en umarkeret Harry Kane, der flot headede bolden ind via højre stolpe. 1-0 til hjemmeholdet. Efter føringsmålet fortsatte Tottenham presset. Dog udeblev målene, og ’Lilywhites’ kunne dermed gå til pause med en 1-måls-føring.

Efter pausen lagde Tottenham sig længere ned og overladede mere af spillet til udeholdet. Det skulle vise sig at være en knap så god idé, for i det 74. minut driblede Ademola Lookman forbi Davinson Sanchez i venstre side, inden han med et indlæg fandt Ivan Cavaleiro, der styrede bolden i mål til 1-1.

Efter udligningen flyttede ’Spurs’ sit spil længere op på banen, og Sergio Reguilon fik dog også prikket bolden i mål i det 89. minut. Heung-Min Son havde dog befundet sig i offside inden da, og målet blev annulleret. Der blev ikke scoret yderligere, og kampen endte dermed 1-1. Med pointdeleren forbliver de to hold på henholdsvis 6.-pladsen og 18.-pladsen.