Fodbold nyheder

Redknapp til Arsenal:
Tag Grealish

Af Christian Kern Hansen

Harry Redknapp er ikke i tvivl. Den erfarne engelske manager ser Grealish som en kommende Arsenal-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jack Grealish er en af Premier Leagues helt store profiler, og mange vil måske under sig over, at den engelske offensivspiller ikke enndu har taget skridtet til en af de mere vindende klubber i Premier League. Men Jack Grealish er fortsat Villa-spiller, og hans kontrakt udløber først i sommeren 2025.

Den erfarne engelske manager har været på besøg hos Piers Morgan og hans podcast, og her drøftede de to Grealish´s fremtid, og begge herrer var enige om, at en af de helt store kanoner i Premier League skulle finde pengepungen frem.

- Jeg synes de bliver nødt til at spendere.

- De bliver nødt til at bringe en smule kvalitet. Arsenal er en massiv fodboldklub- Tag Grealish. Han bliver nødt til at spille i den større klub, udtalte Harry Redknapp blandt andet i Morgans podcast.

Den britiske avis Daily Express skriver, at Morgan efterfølgende sagde, at han vil sprænge banken for Grealish, og at Arsenal-manageren Mikel Arteta skulle bygge holdet op omkring Grealish. Den britiske avis skriver ydermere, at Redknapp efterfølgende var enig med Morgans udtalelser og sagde på podcasten i kølvandet på Morgans kommentar. "Absolut"

De to velkendte herrer er altså ikke i tvivl om, at Arsenal skal hente Aston Villa-stjernen, men spørgsmålet kan måske være om Grealish føler Arsenal som værende attraktiv nok,i det Aston Villa i denne sæson ligger højere placeret end London-klubben Arsenal, der har præsteret langt under det man kunne forvente af en storklub som dem.

Jack Grealish har spillet i Aston Villa i hele sin professionelle karriere, og den 25-årige englænder er noteret for 202 kampe for Villas førstehold, hvor han har bidraget med 31 mål og 40 assists.
Mere om Jack Grealish

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik