Fodbold nyheder

Mourinho har truffet sin beslutning om falmet stjerne

Af Henrik Varbøl Andersen

Nye problemer for den walisiske-stjernespiller som ser ud til at ende i Madrid igen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gareth Bale har ikke formået at leve op til Jose Mourinhos forventninger i Tottenham, og den spanske avis Mundo Deportivo hævder, at portugiseren har besluttet, at Bale ikke får forlænget sit ophold i London udover denne sæson.

Bales dårlige form er formentlig skyld i, at han blot har optrådt 11 gange i 23 kampe for ”Spurs”. Planerne om at waliseren skulle genoplive sin karriere i den klub, hvor han fik sit gennembrud, er langt fra blevet realiseret, og ideen om at gøre skiftet permanent er nu opgivet.

Hvor efterlader det så Bale? I første omgang skal waliseren retur til Real Madrid, men de ønsker ham formentlig heller ikke. Forholdet mellem ham og Zinedine Zidane har ikke ligefrem virket til at være storartet.

Kongeklubben vil meget gerne af med den løntunge Bale, så de kan få plads til stjerner som Erling Braut Haaaland eller Kylian Mbappe. Disse planer ser dog vanskelige ud, hvis Bale returnerer ifølge Mundo Deportivo.

Mourinho vil formentlig gøre brug af Bale i søndagens FA-Cup kamp mod Marine. Det kommer dog an på, hvordan waliseren reagerer ovenpå to dages træning, og ja det er netop efter endnu en skadespause, at Bale skal vurderes.

Hvad fremtiden bringer for den 31-årige waliser må vi vente på, men det ser ud til at Mourinho og ”Spurs” har tabt tålmodigheden.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik