Fodbold nyheder

Pochettino vil ikke hente Eriksen til PSG

Af Raymund Nelausen

Ifølge Le10Sport vil Mauricio Pochettino ikke hente Christian Eriksen til Paris Saint-Germain i en byttehandel for Leandro Paredes, når han tiltræder som klubbens nye træner.

Article image

Efter rygterne om Mauricio Pochettinos ankomst til Paris Saint-Germain kom frem, blev Christian Eriksen også rygtet til den franske storklub. De to havde et godt samarbejde i Tottenham, men det ser ikke ud til at blive tilfældet i Paris Saint-Germain.

Pochettino vil nemlig ikke hente Eriksen til klubben. Ifølge Le10Sport vil argentineren ikke sende Leandro Paredes til Inter i bytte for danskeren, da han gerne vil beholde Paredes.

Det kan sætte en stopper for Christian Eriksens skifte, da en byttehandel mellem de to klubber tidligere har været oppe og vende i flere omgange, da Inter gerne vil hente Leandro Paredes til Milano.

Le10Sport skriver dog også, at det ikke nødvendigsvis er dødsstødet for Christian Eriksens skifte til den franske hovedstad, da klubbens sportsdirektør, Leonardo, stadig gerne vil hente danskeren til klubben.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik