Fodbold nyheder

Kandidat til Barca-præsidentvalg:
Neymar vil være meget billig

Af Magnus Kisbye

Jordi Farre udtaler, at en eventuel Neymar-handel skal ses som en investering og ikke en udgift.

Article image

Brasilianske Neymar er en ombejlet herre blandt præsidentkandidaterne til det forestående valg i FC Barcelona. I sidste uge kunne Indkast.dk skrive, at kandidaten Emili Rousaud udtalte, at klubben ikke har råd til at hente angriberen, men nu udtaler hans konkurrent Jordi Farre, at handlen netop bør finde sted. Han ser ham som en nødvendig brik til at ’relancere Barca-brandet’.

- Spillerne, der vil komme, vil blive valgt af sportsdirektøren. I den forbindelse har vi på vores møder snakket om, at der kun er få spillere i verden med Barca-niveau, og Neymar er én af dem, siger Jordi Farre ifølge bold.dk til den spanske avis Sport.

- Der kom information ud, om at vi har snakket og ja, vi har snakket med mange folk, for vi skal forberede et projekt. Den 25. januar kommer snart, og der vil være fire dage tilbage af transfervinduet. Vi har snakket med en masse spillere og også med Neymar.

- I sidste ende vil det være meget billigt. Hvis man skal sælge Barca og relancere Barca-brandet, er det ikke det samme med sådan en topspiller som uden. Når man betaler for en spiller af den type, er det ikke en udgift, men en investering, og man er nødt til at investere for at vokse. Det er ikke anderledes med Neymar.

- Den type af spillere ender med at være meget billige, siger Jordi Farre.

Som Jordi Farre hentydede til, er der valg til præsidentposten den 24. januar, og vinderen vil allerede overtage stillingen dagen efter.

Mere om Neymar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik