FC Nordsjælland - FC København

Danmark: Superligaen
FC Nordsjælland
Right to Dream ParkFuld tid0-1
FC København Pep Biel (81)
Lineup

Zanka glæder sig over FC Københavns stime af sejre

Af Raymund Nelausen

Mathias ”Zanka” Jørgensen var en glad mand efter 1-0-sejren i går over FC Nordsjælland, og han glæder sig over den stime, FC København er kommet ind i.


Tredje sejr i træk kom i går for FC København, da de besejrede FC Nordsjælland med 1-0. Der er sket en del, siden Jess Thorup kom til klubben, og de seneste tre kampe er noget, der glæder Mathias “Zanka” Jørgensen.

- Det er en proces. Ej, alt respekt for Thomas Frank, men det er det jo. Det er ikke noget, der sker over natten, når man skal ændre nogle ting helt nede fra bunden.

- Vi har mere og resultater er en ting. Selvfølgelig bliver succes bygget på resultater, men for mig er det mere, at vi har spillet tre rigtigt gode kampe i streg, udtalte Mathias “Zanka” Jørgensen efter sejren.

Det er nye tider i hovedstaden, hvor Thorup er i gang med at revolutionere FC København. Det er ikke længere den sædvanlige 4-4-2-opstilling, der var kendt under Ståle Solbakken, og det er lidt anderledes indrømmer “Zanka”.

- Det er selvfølgelig nogle andre typer spillere, som vi startede inde med efter SønderjyskE-kampen. De er mere kreative, og de søger måske mere de små rum, hvor andre gange har vi spillet med nogle, der var mere inde i boksen.

- På den måde vi spiller nu med en ekstra midtbanespiller og Pep Biel som en falsk nier, så er det lidt anderledes, end man er vant til at se FCK.

Næste opgør for FC København er allerede på torsdag, hvor de får besøg af FC Midtjylland hjemme i Parken i Sydbank Pokalen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik