Fodbold nyheder

Præsidentkandidat:
Messi er blevet snydt

Af Daniel Fisker

Den midlertidige FC Barcelona-præsident Carlos Tusquets ville have solgt Lionel Messi i sommerens transfervindue, mens præsidentkandidaten Joan Laporta tilsyneladende har mere til overs for den argentinske troldmand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har været et turbulent år for Lionel Messi i FC Barcelona. I sommer smed han en bombe, da han løftede sløret for, at han ønskede at forlade Barca, hvor han havde tilbragt de seneste 20 år af sit liv.

33-årige Messi endte dog med at blive i den catalanske storklub, mens klubbens daværende præsident Josep Bartomeu trådte tilbage i oktober. Hans midlertidige afløser, Carlos Tusquets, mener, at Barca skulle have solgt Messi i sommerens transfervindue. Præsidentkandidaten Joan Laporta, som var præsident i Barca far 2003 til 2010, er overbevist om, at Messi kun vil det bedste for FC Barcelona. Laporta mener dog også, at Messi er blevet taget ved næsen.

- Leo ønsker det bedste for Barcelona, udtaler Joan Laporta ifølge Goal.com.

- Det, jeg vil give ham tilbage, er lykke. Det er ikke kun et spørgsmål om penge. Man er nødt til at skabe et konkurrencedygtigt hold. Leo er blevet snydt, og det er et stort tab. Han er en vinder, og han kan ikke udstå at se andre hold løfte Champions League-trofæet.

- Jeg snakkede sidst med ham i oktober. Jeg er meget taknemmelig for det, han har gjort for Barcelona. Jeg har kendt ham, siden han var 16 år gammel, og han er en ekstraordinær person. Der er en gensidig forståelse og respekt. Vi er nødt til at være inde i klubben for at give ham et opfindsomt og troværdigt tilbud.

Selvom Messi valgte at blive i Barcelona efter en turbulent sommer, ændrer det ikke på, at han har kontraktudløb efter den igangværende sæson. Han har hidtil fastholdt, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, men det formår Laporta måske at ændre på, hvis han vinder præsidentvalget i januar.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik