Fodbold nyheder

John Terry tæt på at blive ny Derby-træner

Af Nicolai Christensen

Engelske John Terry havde stor succes med sin aktive spillerkarriere. Nu er det måske ved at være tid til at se, om han også får succes som træner.

Article image
Ritzau-Scanpix

John Terry var i mange år Chelsea-kaptajn og kendt som en stor leder. Sidenhen er han blevet assistenttræner i Aston Villa, som han har været siden 2018, men nu skulle det eftersigende være tid til at den tidligere center-forsvar skal prøve noget nyt.

Traditionsklubben Derby County har for nylig fyret deres træner Phillip Cocu, hvilket betyder, at de står uden træner. Her skulle Terry være blevet bragt ind i billedet af flere medier heriblandt Mail, og det skulle kun være spørgsmål om tid, før han bliver præsenteret i jobbet.

Frank Lampard der er Terrys tidligere holdkammerat, og tidligere Derby-træner har været ude og udtale, at Terry er forudbestemt til at blive træner en dag.

Derby ligger i øjeblikket sidst i Championship, hvor det kun er blevet til syv point i 14 kampe. Wayne Rooney er lige pt. midlertidig spillende træner, men det lader til, at det bliver Terry, som kommer til at få ansvaret i Derby.

Mere om Derby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik