Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
1 - 1
(0 - 0)
Brighton
Liverpool
X N. Maupay (20), P. Groß (90)
D. Jota (60)
Torsten Brix

Masser af VAR i Liverpool-deroute

To annullerede mål af Jürgen Klopps tropper blev kostbart imod Brighton.
Som Indkast.dk har været inde på tidligere på måneden, er der stor forskel på Liverpool, når de spiller med og uden deres defensive styrmand – Virgil van Dijk. Det var også til at se i lørdagens tidligere Premier League-kamp imod Brighton, som misbrugte et straffespark i kampens indledning. Dette var begået af den uprøvede Nathinel Phillips, som spillede i stedet for van Dijk.

I løbet af kampen fik Liverpool korrekt annulleret to mål efter VAR-gennemgang, men de fik også scoret, da den formstærke Diogo Jota gled forbi Brighton-forsvaret og scorede kampens første mål. Målet var i øvrigt det niende for den unge portugiser i 14 Liverpool-kampe.

Brighton fik nok en chance fra straffesparkspletten, da Danny Welbeck blev sparket af Andy Robertson, og på forsøget fra 11-meterpletten udlignede Pascal Gross til slutresultatet 1-1. Det formsvage hjemmehold har nu kun vundet en hjemmekamp i Premier League i hele 2020, efter de har scoret få mål. Imod Liverpool fik de to straffespark, og Jürgen Klopps hold fik annulleret to mål af VAR i kampen med meget VAR-fokus, men kendelserne virkede korrekte.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER