Fodbold nyheder

Sancho har det svært efter misset drømmeskifte til Man U

Af Magnus Kisbye

Manchester United var angiveligt tæt på at købe Jadon Sancho fri af Dortmund i det seneste transfervindue. Handlen skete dog aldrig, og nu udtaler spilleren selv, at det har været svært i den tyske storklub siden.

Article image

Gennem hele sommeren – og efterårets – transfervindue var der en sand rygtestorm, der sendte Jadon Sancho til Manchester United. Det lykkedes dog aldrig ’de røde djævle’, at vriste den engelske offensiv-spiller fri af Dortmund på trods af, at englænderen angiveligt skulle være meget interesseret i skiftet. Nu udtaler spilleren selv, at det har været svært i den tyske klub, efter handlen gik i vasken.

- Jeg er bare glad for, at jeg spiller, sagde Jadon Sancho til DAZN efter Champions League-kampen mod Club Brügge.

- Jeg har trænere og holdkammerater, der tror på mig. Det har været en hård situation for mig den seneste tid, men det handler bare om, hvordan jeg kommer tilbage og laver præstationer som den her (mod Club Brügge, red.).

I Dortmunds Champions League-sejr på 3-0 mod Club Brügge i tirsdags scorede Sancho en enkelt, mens han også assisterede Haaland en enkelt gang. I Bundesligaen har målene dog ladet sig vente på sig for det engelske supertalent, og han mangler stadig at få hul på mål-bylden. Det er en klar kontrast til hans sidste sæson, hvor han nettede 17 gange i 32 Bundesliga-kampe.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik