Fodbold nyheder

Conte om Real Madrid:
Det var op ad bakke fra starten

Af Daniel Fisker

Inter-træneren Antonio Conte mener, at man onsdag aften så forskellen mellem et hold som Inter og et hold som Real Madrid.

Article image

Inter fik den værst tænkelige start på onsdagens Champions League-opgør mod Real Madrid. Eden Hazard bragte gæsterne på San Siro foran fra 11-meterpletten efter kun syv minutters spil.

Udsigten til et comeback blev markant værre efter 33 minutter, hvor Arturo Vidal fik to gule kort i samme sekvens, hvorfor ”I Nerazzurri” måtte spille resten af kampen i undertal.

Da der var spillet knap en time af onsdagens Champions League-opgør, afgjorde den tidligere Real Madrid-spiller Achraf Hakimi kampen ved at sparke bolden i sit eget mål.

Inter-træneren Antonio Conte er dog klar i mælet i kølvandet på kampen. Den 51-årige italiener anerkender således, at der er forskellige niveauer i Champions League. Onsdagens opgør på San Siro beviste ifølge Conte, at Inter må vokse sig stærkere.

- Det var en op ad bakke-kamp fra starten, udtaler Antonio Conte ifølge Daily Mail.

- Vi kom bagud, og det var derefter svært at komme tilbage i kampen. Også fordi Vidal blev udvist, hvilket tog pusten fra os. Hvorom alting er, så arbejdede drengene hårdt mod en fantastisk klub.

- Det er i forvejen svært nok at spille mod et hold som Real Madrid, og vi har ikke haft heldet med os i de sidste to kampe.

- Hvis man straks kommer bagud og herefter bliver reduceret til ti mand, så bliver det endnu mere kompliceret.

- Uheldigvis tror jeg, at vi så forskellen mellem dem og os. Det skal dog ikke slå os ud.

- Holdene befinder sig på forskellige niveauer, og vi er nødt til at vokse os stærkere på alle tænkelige måder, når vi vender tilbage til denne scene.

Inter har tabt de to seneste Champions League-opgør, hvorfor deres pointhøst begrænser sig til to point og en sidsteplads i Gruppe B. Milano-klubben er dermed på vej ud af Champions League.

Det kræver et sandt mirakel, hvis Inter skal gå videre til slutspillet. ”I Nerazzurri” skal vinde de resterende to kampe i gruppespillet, mens Real Madrid skal tabe de resterende to kampe – Mönchengladbach på førstepladsen har en markant bedre målscore.

Inter kan dog fortsætte denne sæsons europæiske eventyr, hvis Milano-klubben overhaler Shakhtar Donetsk på tredjepladsen og dermed kvalificerer sig til Europa League slutspillet.

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik