Fodbold nyheder

Mourinhos specielle væddemål med Totten”HAM”-spiller

Af Victor Nyrup

Inden Tottenhams sejr i storkampen mod Manchester City i weekenden, havde Mourinho lavet et besynderligt væddemål med en af de nye medlemmer af Spurs-truppen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham tog i weekenden et stort skridt i jagten på deres første Premier League-titel, da Jose Mourinhos mænd slog vicemetrene fra Manchester City 2-0 hjemme på Tottenham Hotspur Stadium. Det store resultat har siden høstet meget ros til klubben, men det er ikke kun resultatet, der er blevet talt om efter sejren. Allerede inden kampen havde Jose Mourinho indgået et lidt atypisk væddemål med en af sine spillere baseret på kampens udfald. Væddemålet var mellem Mourinho og den nyindkøbte venstreback Sergio Reguilon og omhandlede en spansk skinke til en værdi af næsten 4200 kroner.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jose Mourinho (@josemourinho)Mourinho havde nemlig lavet en aftale med Reguilon om, at truppen skulle forkæles lidt efter kampen mod Manchester City, og grundet venstrebakkens spanske oprindelse valgte de en spansk skinke. Væddemålet bestod i, at hvis Tottenham tabte skulle Reguilon betale, men eftersom ”The Lilywhites” vandt kampen, så hang Mourinho på regningen.

- Spillerne ville have en dyr spansk skinke. Reguilon er spansk, så han skulle betale hvis vi tabte, men hvis vi vandt, så skulle jeg betale. Spillerne er selvfølgelig glade for, at jeg skulle betale for skinken, siger Mourinho ifølge BT Sport.

Mere om Reguilón

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik