Fodbold nyheder

Manchester United med ny taktik i forsøget på at få Sancho

Af Nicolai Christensen

I sommers var Jadon Sancho Manchester Uniteds altoverskyggende mål at få fat på, men det lykkedes ikke, og derfor vil United nu forsøge at kopiere Chelseas måde at handle dygtige spillere i Dortmund.
Article image
Ritzau-Scanpix
I sommers prøvede Manchester United af flere omgange at få fat på Jadon Sancho, men måtte se deres bud blive afvist. Nu er januar-vinduet ikke langt væk, og ifølge mediet 90 min, vil United og Ole Gunnar Solskjær igen forsøge at lokke Sancho til Old Trafford. Det kunne dog meget vel blive via en anden taktik, som Chelsea tidligere har benyttet, da de handlede Christian Pulisic i Dortmund.


Dengang betalte Chelsea en stor sum penge for Pulisic i januar-vinduet, der så først skiftede til London-klubben et halvt år efter. Det er det samme, som United eftersigende ifølge mediet vil forsøge at gøre med Sancho, hvor de håber på at kunne blive enige om en pris for englænderen i det kommende januar-vindue, men hvor kantspilleren så først vil skifte til United efter EM-slutrunden næste sommer.

Det kan altså ende med, at United gør Chelsea kunsten efter, og forsøger sig med denne strategi, hvor Dortmund får lov til at beholde den unge spiller sæsonen ud, for så at modtage en stor sum penge.

Sancho er 20 år, og har efterhånden optrådt mere end 100 gange for Dortmund og gjort sig til et af verdens største talenter, som flere forventer store ting af i fremtiden.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik