Torsten Brix

Røde Romario og mesterhold – gik på druk

Den ikke alkoholdrikkende Erik Bo Andersen stak af om natten – sammen med holdkammeraterne…
- Jeg kunne faktisk ikke lide det overhovedet. Foreninger for alkoholafvænning kontaktede mig, men jeg måtte forklare dem, at jeg faktisk ikke har noget imod alkohol, men bare ikke kan lide det.

Sådan siger den tidligere Superliga-topscorer Erik Bo Andersen i dagens udgave af Jyllands-Posten. Selvom han ikke drak alkohol var han med til at snige afsked om natten på en træningstur i Malaga inden sæsonstarten i 1994.

- Vores hytte, som bestod af de rigtig dygtige spillere på holdet, var de allerværste. Vi listede os ud om natten og gik på casino og pianobar og havde en fest. Vi kørte så hjem om morgenen, fik et par timers søvn før træning, hvorefter vi kunne sove lidt igen. Efter andet træningspas spiste vi aftensmad, sov lidt igen, før vi listede os ud igen, fortæller ”Røde Romario”.

Erik Bo Andersen blev i denne periode besigtiget af Inter, som i stedet endte med at købe selveste Romario, der efterfølgende blev kåret til verdens bedste fodboldspiller. Efter den berømte træningstur blev AaB i øvrigt mester for første gang i klubbens historie efter ”Røde Romario” scorede 24 mål.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER