Fodbold nyheder

Luis Suarez vil ikke fejre scoring mod Barca

Af Daniel Fisker

Den tidligere FC Barcelona-angriber Luis Suarez, som er tilfreds med sin start i Atlético Madrid, vil ikke fejre sin scoring, hvis han finder vej til netmaskerne mod Barca.

Article image

Der var meget uro i og omkring FC Barcelona, da Luis Suarez i september skiftede den catalanske storklub ud med rivalerne Atlético Madrid. Den 33-årige angriber var tilsyneladende ikke en del af Ronald Koemans planer for FC Barcelona. Han rykkede derfor teltpælene op på Camp Nou.

Starten i Atlético Madrid har på papiret været positiv for Luis Suarez, som har scoret fem mål og leveret en enkelt assist i seks LaLiga-kampe. Det er dog ikke kun på papiret, at Suarez’ start i Atlético Madrid har været positiv. Uruguayaneren nyder således hvert eneste øjeblik i den spanske hovedstad.

- Til at begynde med, var der en masse ting, der følger med et skifte som dette for din familie – såsom at finde en ny skole til dine børn og finde et nyt hus – men klubben var en fantastisk støtte, og det gjorde tingene nemme for mig. Jeg føler, at jeg er faldet til, og jeg nyder hvert eneste øjeblik, udtaler Luis Suarez ifølge AS.

Suarez har høje tanker om sin nye klub. Han mener således, at ”Los Rojiblancos” kan kæmpe med om medaljer i LaLiga, hvilket i så fald betyder, at den spanske hovedstadsklub skal slå FC Barcelona og lokalrivalerne fra Real Madrid af pinden. Det lykkedes dog for Atlético Madrid at vinde LaLiga i 2013/14-sæsonen.

- Det er et faktum, at Atlético har kæmpet med om de store medaljer og pokaler i årevis. De har været uheldige med at tabe finaler. De vandt LaLiga for nogle år siden, og i de seneste sæsoner har de udfordret Barca og Madrid. Hvis vi tror på os selv og husker på, at vi har en god trup med konkurrencedygtige spillere…

Den tidligere FC Barcelona-angriber, som har scoret i de seneste tre LaLiga-kampe han har spillet, skal efter landskampspausen møde den klub, han tilbragte de seneste otte år i. Suarez har dog ikke tænkt sig at juble, hvis han finder vej til netmaskerne mod Barca og alle hans gamle venner.

- Nej, jeg kommer ikke til at juble – af respekt for mine tidligere holdkammerater og for en klub, som har givet mig så meget. Det er selvfølgelig en speciel kamp for mig, når jeg skal op imod så mange af mine venner. Men jeg kommer til at give alt for denne trøje, som jeg har gjort i alle de klubber, jeg har spillet for. Jeg har det rigtig godt, og jeg er ivrig efter at blive ved med at vise verden, hvilken kvalitetsspiller jeg er.

33-årige Luis Suarez nåede at score 195 mål og levere 113 assists i 283 FC Barcelona-kampe.

Mere om Luis Suárez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik