Fodbold nyheder

Klopp om FCM:
En rigtig ubehagelig modstander

Af Daniel Fisker

Jürgen Klopp tror, at FC Midtjylland kom til Anfield for at bevise deres værd på den store scene, hvilket ifølge Liverpool-manageren lykkedes ganske fint for den ubehagelige modstander.


Liverpool besejrede tirsdag aften FC Midtjylland med cifrene 2-0. De danske mestre leverede dog en flot indsats på Anfield, hvilket Liverpool-manageren Jürgen Klopp også lagde mærke til. ”Ulvene” pressede således deres modstandere, som på papiret var overlegne, hvilket tvang Liverpool til at begå fejl.

- De pressede som sindssyge, de gjorde kampen meget hektisk, og vi kunne ikke finde ro i de defensive aspekter af kampen, udtaler Jürgen Klopp til Liverpools officielle hjemmeside.

- Jeg tror ikke, at de spiller den slags presfodbold i 90 minutter, når de spiller i Danmark. Men det gjorde de i aften. Jeg tror, at Midtjylland ønskede at bevise deres værd i aften – og det gjorde de sandsynligvis. De kan være en rigtig ubehagelig modstander. Det var de i aften.

- Udfordringen var for os at håndtere presset. Det høje pres var ikke det store problem, men derimod at finde løsninger på midten af banen. Vi var ikke tålmodige nok, vi afleverede ikke hurtigt nok, alle sådanne nogle fodbold-ting. Men det tvang de os til. Som jeg sagde i går aftes, så er de ikke et lille hold. Hvis folk tror, at man er et lille hold, så kan man i kampen vise, hvor stor man er, og det gjorde Midtjylland her til aften. Jeg håber, at alle så det. Respekt.

FC Midtjylland har mulighed for at få revanche over Liverpool, når superstjernerne den 9. december besøger MCH Arena i Herning. Først gælder det dog kampene mod Ajax på hjemme- og udebane og et opgør mod Atalanta i Bergamo.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik