Fodbold nyheder

Kroos vil afslutte karrieren i Real

Af Stefan Lindahl

Toni Kroos har ikke planer om at forlade Real Madrid, inden han smider støvlerne på hylden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tyske midtbanespiller Toni Kroos har været i Real Madrid siden sommeren 2014, hvor den spanske storklub hentede ham i Bayern München for 191 mio. kroner. Det kan dog vise sig, at transferen dengang kan blive den sidste, som Kroos indgår i som aktiv fodboldspiller.

Ifølge det spanske Madrid-medie Marca har Kroos fortalt følgende om sin fremtid og tidligere muligheder for at forlade Real Madrid:

-Jeg vil gerne afslutte min karriere i Real Madrid. Jeg er glad her. Jeg elsker altid at komme tilbage til Tyskland. Det er mit land, mit sprog. Men jeg elsker virkelig at leve og spille fodbold i Madrid. På seks år kommer der naturligvis tilbud, men jeg har ikke forhandlet med nogen, fordi jeg er glad her, og fordi, at det er min plan at afslutte min karriere her.

Tyskerens nuværende kontrakt med den spanske hovedstadsklub, som han blandt andet har vundet tre Champions League-titler med, udløber i sommeren 2023. Indtil videre har Kroos spillet 283 kampe for Real, og han har her bidraget med 19 scoringer og 68 assist.

Mere om Toni Kroos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik