Fodbold nyheder

Cech tjekker ind i Chelseas PL-trup!

Af Christian Bang Jensen

Den 38-årige målmand Petr Cech, der ellers lagde støvlerne på hylden i 2019, er blevet indlemmet i Chelseas spillertrup for den resterende Premier League-sæson.

Article image

Det er ikke kun i computerspillet Fifa, at man kan hive gamle legender tilbage på banen. Tirsdag aften kom det frem, at Chelsea har valgt at indlemme og registreret den ellers pensionerede målmand Petr Cech som en del af truppen for den igangværende Premier League-sæson.

- Petr Cech er blevet inkluderet i truppen som en gardering i nødstilfælde på målmandsposten. Det er et forsigtighedsprincip, som vi tager, i forbindelse med de uforudsigelige forhold som Covid-19-krisen i øjeblikket forårsager. Han har taget en plads som en ikke-kontraktlig spiller, skriver Premier League-klubben i en pressemeddelelse.

Sidst den tjekkiske keeper spillede for ”The Blues” var i 2015 inden han skiftede til rivalerne Arsenal. Efter karrierestoppet i 2019 har den 38-årige legende arbejdet som teknisk rådgiver i klubben, mens han i sin fritid har holdt formen og reflekserne ved lige gennem ishockey, hvor han har spillet for holdet Guildford Phoenix.

Selvom Petr Cech er blevet indlemmet i truppen, skal meget dog gå galt for, at fans kommer til at se legenden på banen. Foran ham står nyindkøbte Edouard Mendy, spanske Kepa, og evighedsreserven Willy Caballero. Omvendt har Chelseas svageste position længe været målmandsposten, hvor Kepa har skuffet i længere tid, mens Edouard Mendy, der ellers startede fint, er vendt tilbage fra landsholdsopgaver med en skade.

Petr Cech har (indtil videre) spillet 494 kampe for Chelsea, hvor det også er blevet til fire engelske mesterskaber samt en Champions League-titel.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik