Fodbold nyheder

Lampard:
Vi lukker for mange mål ind

Af Daniel Fisker

Frank Lampard anerkender, at Chelsea lukker for mange mål ind, mens manageren dog også understreger, at der arbejdes på sagen.


Chelsea leverede sidste sæson en kedelig rekord, da ”The Blues” blev den første klub nogensinde, som tilkæmpede sig en top fire-plads i Premier League, mens Stamford Bridge-klubben indkasserede hele 54 mål i løbet af sæsonen. Frank Lampard, der nu har indkasseret 63 mål i 43 ligakampe som Chelsea-manager, er opmærksom Chelseas ærgerlige mål-statistik.

- I forhold til de mål, vi lukker ind, så kender jeg statistikken. En anden statistik går ud på, at vi, siden jeg tiltrådte, har indkasseret næstfærrest skudforsøg i Premier League, udtaler Frank Lampard ifølge ESPN.

- Så det hjælper, at man nogle gange indsnævrer nogle af problemerne. Problemet er, at vi ikke indkasserer mange skud på mål, men når vi gør, indkasserer vi mål.

- Jeg tror, at det noget, som vi alle sammen er opmærksomme på, når vi rekrutterer spillere. Det er vigtigere, at man er opmærksom på det, når man arbejder på banen hver eneste dag.

- Vi skaber ikke mange chancer, men når vi giver chancer væk, så lukker vi for mange mål ind.

- Det er noget, som vi helt specifikt arbejder på. Vi ønsker selvfølgelig at lukke færre mål ind, hvilket gør sig gældende for alle hold i øjeblikket. Der er mange hold i Premier League, som lukker mange mål ind i øjeblikket, så vi er alle til en vis grad i samme situation.

- Det vil altid være noget, vi arbejder på – lige så meget som på vores angrebsspil.

Chelsea købte i sommerens transfervindue den senegalesiske målmand Edouard Mendy, som i øjeblikket kæmper med at blive kampklar til tirsdagens Champions League-kamp mod Sevilla. Hvis han ikke når at blive sin skade kvit, skal Frank Lampard vælge mellem Kepa Arrizabalaga, som langtfra spillede godt i weekendens kamp mod Southampton, og Willy Caballero, som fyldte 39 i sidste uge.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik